Bemutatkozás

Egyesületünk 2020 decemberében alakult néhány lelkes amatőr sportbarát és sportoló kezdeményezésére, akik az ezt megelőző években kipróbálták és megszerették a terepfutást és az akadályfutást.

Elsősorban azért hoztuk létre, hogy régiónkban nepszerűsítsük ezeket a sportágakat és lehetőséget biztosítsunk a megismerésükre, gyakorlásukra.
Fő céljaink közt szerepel az egészséges életmódra nevelés, a mozgásszegény életmód megakadályozása érdekében sportolási lehetőség biztosítása minden életkorban, a természet tiszteletére és szeretetére való nevelés, edzés és versenylehetőség biztosítása tagjaink számára.
A Covid járvány megnehezítette az indulást, de próbáltunk kitartani terveink és céljaink mellett. Megalakulásunk óta tagszervezete vagyunk a Magyarországi OCR Sport Szövetségnek, melynek megyei képviselője is egyesületi tagunk így folyamatos a kapcsolat köztünk.
A kezdetektől folyamatos az egyeztetés a helyi és a környékbeli települések önkormányzatainak vezetésével, mert szeretnénk az akadálysport iránt érdeklődőknek a sportág alapjainak elsajátításához, illetve versenyekhez való edzéshez, felkészüléshez, edző, esetleg versenypályát is létrehozni.
Terepfutásban közösségi futásokat rendszeresen tartunk, melyeket meghirdetünk elérhetőségeinken, ezekhez bárki térítésmentesen csatlakozhat, az egyesületi tagság sem feltétel.
Eddig szervezett futó és túraeseményeink sikerrel zajlottak, a RétRun sorozatunkon és a Halloween-i éjszakai túránkon is szép számmal voltak résztvevők.A fenti cikkünkön keresztül a legújabb ruhákat ajánljuk Önnek.Shop dress Különféle hosszúságban, színben és stílusban minden alkalomra a kedvenc márkáitól.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Belépési nyilatkozat

Scroll to Top